פאי מנטה פאדג'
פאי מנטה פאדג' הוא קינוח שמגיש 8. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 412 קלוריות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חלב, מרשמלו, סוכריות מנטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאדג' שוקולד לבן מנטה , פשטידת מנטה ללא אפייה ופאי פאדג' עם רוטב קרמל מלוח .
הוראות
מערבבים עוגיות וחמאה מומסת או מרגרינה. לוחצים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 10 דקות. לְהִתְקַרֵר.
שמים 3 כוסות מרשמלו בסיר כפול.
מוסיפים חלב ומבשלים עד שהתערובת נמסה ומסמיכה. מצננים במקרר כ-15 דקות.
בקערה אחרת מקציפים את השמנת. מערבבים פנימה את הממתק הכתוש ואת 1 כוס המרשמלו הנותרת. מקפלים את תערובת הקצפת לתערובת מרשמלו מומסת ומקוררת.
יוצקים לקרום, ומצננים היטב לפני ההגשה.