פאי מסקרפונה כתום דלעת
פאי מסקרפונה כתום דלעת דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 612 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 30%. מתכונים דומים: פאי מסקרפונה כתום דלעת, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
ב 10-ב. מחבת עוגה, מערבבים יחד ג ' ינג ' רלנפוח פירורים עם חמאה מומסת ולחץ לתוך קרום.
אופים עד להתייצבות, בערך 6 דקות. הניחו בצד.
מקציפים גבינת שמנת, מסקרפונה ו 2/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים אחת אחת, מקציפים 30 שניות אחרי כל ביצה.
מוסיפים דלעת, 1 כפית. ליקר תפוזים, זרעי הדרים, קינמון, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט ומלח.
יוצקים מילוי לקרום ואופים עד שהקצוות יציבים אך במרכז עדיין מצחקקים מעט, 45 עד 50 דקות (אופים כל מילוי נוסף ברמקינס). מצננים לטמפרטורת החדר, ואז מצננים לפחות 6 שעות ועד לילה.
כשמוכנים להגשה מקציפים שמנת, קרם פראשה ושאר 2 כפות. סוכר 1 כפית. ליקר כתום בקערה גדולה עד פסגות רכות הטופס.
מגישים עוגה עם קצפת כתומה.