פאי מרנג קרם מייפל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי מרנג קרם מייפל. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 345 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, קורנפלור, קרם טרטר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: תבשיל בטטה של מרנג מייפל, תבשיל בטטה עם אגוזי פקאן מייפל ומרנג איטלקי, ו תותים, עוגות קרם.
הוראות
בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה סירופ ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים תוך ערבוב מתמיד 2 דקות יותר.
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות חמאה.
בקערה גדולה מקציפים חלבונים, וניל ושמנת אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס.
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.