פאי סיר פהיטה
אם יש לכם תערובת, עוף חתוך, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תנור חום עד 400 ° F. במחבת 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני. מבשלים פלפל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים עוף, סלסה ומים. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבעבע.
יוצקים לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל; להפריש.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים שנותרו.
יוצקים על תערובת עוף; בזהירות להפיץ כמעט עד קצה התבשיל.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חום זהוב בהיר. כתוב הודעה עם קטשופ לחיץ אם תרצה.