פאי סלמון השני
צריך מנה עיקרית פסקטרית? פאי סלמון השני יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם תערובת מלית לחם מתובלת עשבי תיבול, עמילן תירס, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 52%. נסו פאי באטרפינגר, עוגת דובדבנים, ו עוגת בורבון-אגס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה קטנה מערבבים יחד 1/4 כוס חמאה מומסת ו -3 / 4 כוס מתערובת המלית הכתושה דק. לחץ את התערובת לתחתית ולמעלה לדפנות צלחת פאי משומנת בגודל 9 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד 2 כוסות מלית לחם כתושה, גבינת צ ' דר, 1 כוס מים, חלב, סלמון, ביצים וחמין עוף. מתבלים בחרדל יבש, פטרוזיליה ובצל ומערבבים היטב. כפית תערובת לתוך קרום.
אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהוא מחומם; תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
בינתיים ממיסים את שארית 1/3 כוס החמאה, בסיר בינוני. מערבבים עמילן תירס, 1 1/3 כוס מים, עשב שמיר ומלח. מבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה.
מוסיפים עגבניות ומחזירים לרתיחה במשך 1 דקה.
להגשה חותכים פשטידה ל -6 טריזים וכף רוטב מעל כל נתח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות האן יקב סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
עשיר ושכבות, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.