פאי סרט תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פאי סרט תפוח יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פאי תפוחים סרט כחול, עוגת תפוחים עם סרט חמוציות, ו פאי תפוחים עם סרט כחול.
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת פאי אלומיניום 10 אינץ'; יפנית בסגנון מפנה פורס ירקות
הפוך את הקרום: במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לערבב את הקמח, מלח, וסוכר במשך 1 דקה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שיש לך תערובת חולית מתפוררת. (אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות את חתיכות חמאה.)
בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד.
עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בתערובת חומץ מים ומערבבים רק עד הבצק יוצר. (אתה עדיין צריך לראות חתיכות קטנות של חמאה.)
מעבירים את הבצק למשטח עבודה וצורה לדיסק עגול ושטוח. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.)
כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר כדי להפוך אותו יותר מעשי. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד.
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז ביצירת מעגל טוב מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, לשים אותו בחזרה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 12 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 10 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
תציב את מחבת הפאי שלך בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. כדי להעביר את הקרום למחבת, אני מוצא את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש. כדי לקשט את השפה, לקפל מתחת לבצק עודף ואז פשוט לחץ על זה מסביב עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של יד אחת יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי. תירגע בזמן שאתה מכין את המילוי.
הפוך את המילוי: מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בקערה בינונית, לזרוק את הסוכר, מלח, קורנפלור, קינמון, ואגוז מוסקט יחד.
מפזרים חצי תערובת הסוכר על החלק התחתון של קליפת העוגה.
באמצעות יפני בסגנון הפיכת פורס ירקות, לחתוך את התפוחים לרצועות רחבות, ארוכות 1 אינץ'. הפוך רצועות תפוח לתוך s-עקומות (כמו סרט ממתקים) ולהכניס אותם לתוך הקרום אחד ליד השני בחוזקה כדי למלא את קליפת העוגה.
מפזרים את תערובת הסוכר הנותרת על הסרטים ומנקדים עם החמאה.
מניחים את העוגה על מחבת סדין לתפוס כל מיצים להרתיח מעל.
אופים במרכז התנור במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות F. ואופים עד הקרום הוא חום זהוב על 40 עד 50 דקות יותר. בדוק את העוגה לאחר 30 דקות; אם קצה הקרום הוא בראונינג מהר מדי, לכסות אותו בקלילות עם רצועה של רדיד.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.