פאי עוגת פירות
עוגת פירות לוקחת בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.02 $ למנה. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 381 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-20 גרם שומן למנה. זה מושלם לחג המולד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח ידידותי לתקציב. אם יש לכם ביצים, אננס מסוכר, חצאי פקאן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, פרוקטקה (עוגת פירות שוודית .... לא כמו עוגת פירות אמריקאית), ופרוקטקה (עוגת פירות שוודית .... לא כמו עוגת פירות אמריקאית) .
הוראות
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לְהַפְרִישׁ. קוצצים 1/2 כוס אגוזי פקאן; מניחים את חצאי הפקאן הנותרים בצד. קוצצים 1/2 כוס דובדבנים; לחצות את שאר הדובדבנים ולהניח בצד.
שלבו את התמרים, האננס והפקאן הקצוצים והדובדבנים; מפזרים מעל קרום.
בקערה קטנה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים, סירופ התירס, הציפורן, הג'ינג'ר ואגוז המוסקט.
יוצקים על תערובת הפירות. למעלה עם חצאי הפקאן והדובדבנים השמורים.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.