פאי עוף מלוח מטוגן בשמן עמוק
פאי עוף מלוח מטוגן בשמן עמוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1255 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, עוגיות חמאה, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוף מטוגן בשמן עמוק (אך דל שומן!), עוף מטוגן עמוק תאילנדי, ו כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק.
הוראות
מוסיפים כ -2 סנטימטרים של שמן לסיר עם תחתית כבדה או לטיגון עמוק ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הביסקוויטים בקוטר של 5 אינץ'. להרטיב את הקצוות במים או בשמנת כבדה.
מוסיפים את מילוי העוף של רודני למרכז העיגול. מקפלים בצק על המילוי ליצירת צורת חצי ירח ואוטמים את הקצוות בעזרת קצות המזלג.
מניחים כל ביסקוויט לתוך השמן החם ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר לניקוז.
מברישים בחמאה מומסת, מעבירים לכלי הגשה ומגישים.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים בצל וגזר לתוך חלל העוף. לשפשף מלח, פלפל שחור וחמאה לתוך העור של עוף.
מניחים ענפי רוזמרין מתחת לעור ומניחים לתבנית צלייה.
מניחים מרווה על גבי עוף וצולים 1 1/2 שעות.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים להתקרר.
מניחים גזר ותפוחי אדמה על תבנית ומתבלים במלח ופלפל.
מכניסים לתנור שחומם מראש וצולים עד לקרמל.
כשהעוף התקרר, השליכו את הבצל, הגזר, המרווה והרוזמרין. משוך את בשר העוף מהעצמות וחותך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
מניחים לקערה גדולה עם מיץ עוף מתבנית צלייה יחד עם תפוחי אדמה, גזר, אפונה, תירס, שמנת כבדה וקמח.