פאי פילו יווני עם ירקות ירוקים ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פאי פילו יווני עם ירקות Garlicky ו Fetan. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 210 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. אם יש לך מים, שיני שום, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה אדיר. נסו יווני Pizzan על פילו עם Fetan ועגבניות, שרימפס בסגנון יווני עם פטה, ו פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, נענע ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי.
להוסיף כרוב; לכסות ולבשל 4 דקות. מערבבים ב chard שוויצרי; כיסוי ומבשלים 3 דקות.
מניחים ירקות על מגבות נייר, ולוחצים עד בקושי לח.
מניחים ירקות בקערה גדולה; מניחים בצד.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושומר; לטגן 10 דקות או עד רך. מערבבים בצל תערובת, אורז, והבא 8 מרכיבים (אורז דרך פטה) לירוקים. תניח בצד.
לחץ בעדינות על גיליון 1 של פילו לתוך מחבת טארט עגול 11 אינץ ' נשלף התחתון מצופה ספריי בישול, המאפשר הקצוות להאריך על הקצוות של מחבת; מעיל קל עם ספריי בישול.
מניחים את הסדין השני של פילו מעל הסדין הראשון כדי ליצור עיצוב חוצה; פילו מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם 5 גיליונות של פילו וריסוס בישול, לחיצה על הסדינים לתוך מחבת. תערובת ירקות כף מעל פילו במחבת. מכסה תערובת ירקות עם גיליון 1 של פילו, המשך עיצוב קרוס; פילו מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם 2 גיליונות של פילו וריסוס בישול. כיסוי עם גיליון שנותר של פילו. מקפלים בקצוות של פילו כדי להתאים מחבת וליצור שפה.
חותכים 5 חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד חום זהוב.
הערה: אם אתה יכול למצוא חבילות של בצק פילו טרי, הסדינים העדינים יהיה קל יותר לעבוד עם (הם נפרדים בקלות רבה יותר) מאשר מגוון קפוא. חפש בצק פילו טרי בשווקים אתניים או מיוחדים-חנויות מזון.