פאי פיצת סיר מצופה פירסט
פאי פיצות עם פס-פירסט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תיבול, עגול הקרקע, נקניק מתוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל עגול הקרקע ונקניק במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מסננים תערובת בקר, הזמנת 1 כפית. טפטוף במחבת. להפחית חום בינוני.
בצל מטוגן בטפטופים חמים 2 דקות.
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה או עד מכרז.
מוסיפים פטריות, ומטגנים 8 עד 10 דקות או עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים בתערובת בקר, רוטב פסטה, תיבול איטלקי, ומלח. מביאים לרתיחה קלה, ומבשלים 5 דקות.
יוצקים תערובת בשר לתבנית אפייה, ומפזרים גבינה.
מניחים את כל piecrust מעל מילוי בתבנית אפייה; לחץ על הקרום על קצה המנה כדי לאבטח. קצוות הקרום יתלו על צדי המנה. טאק קרום עודף בצדדים של צלחת, אם תרצה.
חותכים " X " בחלק העליון של בצק כדי קיטור לברוח.
מניחים צלחת אפייה על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 במשך 16 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.