קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פאי פיצת סיר מצופה פירסט

פאי פיצת סיר מצופה פירסט
פאי פיצות עם פס-פירסט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תיבול, עגול הקרקע, נקניק מתוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לבשל עגול הקרקע ונקניק במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
קרקע עגולהקרקע עגולה
נקניקנקניק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים תערובת בקר, הזמנת 1 כפית. טפטוף במחבת. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בצל מטוגן בטפטופים חמים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים פטריות, ומטגנים 8 עד 10 דקות או עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים בתערובת בקר, רוטב פסטה, תיבול איטלקי, ומלח. מביאים לרתיחה קלה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
רוטב פסטהרוטב פסטה
פטריותפטריות
בקרבקר
מלחמלח
7
יוצקים תערובת בשר לתבנית אפייה, ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים את כל piecrust מעל מילוי בתבנית אפייה; לחץ על הקרום על קצה המנה כדי לאבטח. קצוות הקרום יתלו על צדי המנה. טאק קרום עודף בצדדים של צלחת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
חותכים " X " בחלק העליון של בצק כדי קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מניחים צלחת אפייה על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים ב 450 במשך 16 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.