פאי פקאן
פאי פקאן הוא קינוח דרומי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 8 גרם חלבון , 44 גרם שומן , ובסך הכל 836 קלוריות . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-50 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם יש לכם סוכר חום, ביצים, תמצית וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. פאי פקאן ללא גלוטן וחלב ,פאי פקאן ג'נט'ס סנט רג'יס עם אגוזי פקאן מזוגגים , ועוגת גבינה פאי פקאן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס עם נייר אפייה על הרשת האמצעית.
מרדדים את בצק הפאי על משטח מקומח קלות בעזרת מערוך מקומח קלות לעיגול בגודל 12 אינץ'. הכנס לתוך צלחת פאי בגודל 9 אינץ' וקצץ את הקצה, ומשאיר 1/2 אינץ' מעבר. קפלו את התלייה מתחת ולחצו קלות על שפת צלחת העוגה, ולאחר מכן כווצו בצורה דקורטיבית. דוקרים קלות את התחתית כולה בעזרת מזלג. מצננים עד להתייצבות, לפחות 30 דקות (או מקפיאים ל-15 דקות).
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר קטן וכבד על אש בינונית.
מוסיפים את הסוכר החום תוך טריפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש וטורפים פנימה את הוניל, הקליפה, המלח ונקטר אגבה. טורפים קלות את הביצים בקערה בינונית, ולאחר מכן טורפים פנימה את תערובת החמאה והסוכר החום.
שמים את אגוזי הפקאן בקליפת הפאי ויוצקים עליהם את תערובת החמאה והסוכר החום באופן שווה.
מניחים על תבנית האפייה החמה ואופים עד שהמילוי מתייצב, 50 דקות עד שעה. מצננים שעה לפני החיתוך וההגשה.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והקיצור; דופקים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מטפטפים 4 כפות מי קרח על התערובת. מעבדים רק עד שנוצרים גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח בכפית אם הבצק יבש. אוספים את הבצק לכדור ומשטחים לדיסק. עוטפים בניילון. מצננים שעה.