פאי פקאן V
זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות ביצים עד קצף, ומערבבים חמאה מומסת. מערבבים את הסוכר החום, סוכר לבן והקמח; מערבבים היטב. אחרון להוסיף את החלב, וניל ואגוזים.
יוצקים לתוך מעטפת פאי 9-in בלתי מוסווה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות ב 400 מעלות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד שנעשה.