פאי צ'יזבורגר
המתכון של צ'יזבורגר פאי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כ -40 דקות . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 268 קלוריות . תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 6 מעריצים. אם יש לכם חלב, בצל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'יזבורגר פאי , צ'יזבורגר פאי ו- צ'יזבורגר פאי .
הוראות
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מפזרים קמח ומלח; מערבבים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
אופים במשך 15 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את La Marca Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה פרוסקו]()
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על שאר היין טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.