פאי צימוקים של גראמי גילמן
פאי הצימוקים של גראמי גילמן יכול להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 25 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-3 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מים, חומץ, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 14%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשטידת קוקוס של גראמי, קציץ בשר של גראמי ועוגיות שוקולד של גראמי.
הוראות
בסיר גדול מערבבים סוכר וקמח.
מוסיפים את הצימוקים, החמאה, החומץ והמים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמסמיך.
קו 9-in. צלחת פאי עם קרום תחתון; לקצץ מאפה אפילו עם קצה. ממלאים בתערובת צימוקים.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי.
מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
אופים ב-400 מעלות כ-45 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג ל-Snake River Late Harvest עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Snake River Late Harvest Riesling
עשוי מהענבים שנותרו לתלייה על הגפן באחוזה שלנו Arena Valley Vineyard, ריזלינג מאוחר בציר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף לימד עם רמז למינרלים וסיומת דבש. תיהנו מהיין הזה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.