פאי צימוקים תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי צימוקים תפוחים. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מאפה פאי, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו סופגניות אפויות פאי תפוחים, חטיפי פאי חמאת תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גיליון מאפה לשניים. לארוז מחדש ולקרר חצי אחד לשימוש אחר. על משטח מקומח קלות, מרדדים את המחצית הנותרת ל -8 אינץ'. מעגל.
העברה ל-7 אינץ'. צלחת עוגה; קצוות חליל.
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, 1 כף סוכר וקינמון; מניחים בקרום. בקערה קטנה שלבו את הקמח, אגוזי המלך, הצימוקים, החמאה, הביצה ושאר הסוכר; כף מעל.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שהציפוי חום זהוב והפירות רכים, מכסים קצוות בנייר כסף כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.