פאי קציצות אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי בשר אגס. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, ביצה, allspice הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר טחון אגס, שטרודל אגס בשר טחון, ו אגס & עוגת פירורים בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 9 מרכיבים לרתיחה בסיר כבד גדול, ערבוב לעתים קרובות; להפחית את החום בינוני גבוה, ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות או עד מעובה. מגניב.
Fit 1 piecrust לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ ' pieplate על פי הוראות החבילה.
מערבבים פקאנים לתוך תערובת אגס; כף לתוך piecrust.
רול שנותר piecrust ללחוץ על קווי קיפול.
לגזור ולהסיר צורות עלה ממרכז piecrust באמצעות חותך עוגיות בצורת עלה, משאיר גבול 3 אינץ ' סביב הקצוות.
מברשת piecrust ועלים עם ביצה מוכה. בזהירות למקם piecrust מעל מילוי; לקפל קצוות תחת. הפוך חתכים אלכסוניים לתוך קצה במרווחים 1/4 אינץ'; לקפל כל חתיכה אחרת פנימה. סדר עלים על עוגה.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב, מיגון עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך.