פאי רועה איטלקי
מתכון פאי הרועה האיטלקי יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 469 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית אירופית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש בידכם אורגנו, מלח, פלפל ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי רועה איטלקי, פאי רועה איטלקי, ו פאי רועים בסגנון איטלקי.
הוראות
מרפדים מעטפת מאפה לא מסומנת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 למשך 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומסירים נייר כסף; מניחים בצד. מנמיכים את האש ל-350 ש.
במחבת גדולה מבשלים נקניק עד שכבר לא ורוד; מסננים היטב על מגבות נייר.
מניחים גבינת קוטג ' וביצה בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה תפוחי אדמה, שמנת חמוצה, אורגנו, מלח ופלפל.
מניחים נקניק בקליפת מאפה; מעליו תערובת תפוחי אדמה.
אופים 50-60 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
מפזרים גבינה; תן לעמוד עד להמסה.
מקשטים בעגבניות שהושלכו עם פטרוזיליה טחונה אם רוצים.