קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פאי רועים עם חצי סהר

פאי רועים עם חצי סהר
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו פאי הרועים של פליאו, קדירה עם חצי סהר, ו קדירה עם חצי סהר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 11 על 7 אינץ ' (2 ליטר) עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים למחבת בקר, בצל וגזר; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהבקר שחום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים תיבול איטלקי, פטריות, אפונה ורוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מחממים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. כף לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
פחית בצק פתוחה; אל תתגלגל. בעזרת סכין משוננת חותכים בצק לפרוסות בגודל 1 אינץ'. מסדרים פרוסות חתוכות בצד כלפי מטה סביב קצוות הקדרה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מברישים בחמאה מומסת; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
8
אופים 18 עד 23 דקות או עד שהבעבע והסהרונים מזהיבים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®