פאי רועים עם חצי סהר
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו פאי הרועים של פליאו, קדירה עם חצי סהר, ו קדירה עם חצי סהר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 11 על 7 אינץ ' (2 ליטר) עם תרסיס בישול.
מחממים מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים למחבת בקר, בצל וגזר; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהבקר שחום.
מערבבים תיבול איטלקי, פטריות, אפונה ורוטב פסטה.
מחממים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. כף לתבנית אפייה.
פחית בצק פתוחה; אל תתגלגל. בעזרת סכין משוננת חותכים בצק לפרוסות בגודל 1 אינץ'. מסדרים פרוסות חתוכות בצד כלפי מטה סביב קצוות הקדרה.
מברישים בחמאה מומסת; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים 18 עד 23 דקות או עד שהבעבע והסהרונים מזהיבים.