פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק
המתכון פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 629 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כבש בריטי, חמאה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. הציון הזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי רועים עם קרום בצק עלים, קאפקייקס בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום פאי גבינת צ'דר ירח, ו פאי הרועים הטוב ביותר!.
הוראות
מחממים מראש את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או במחבת מטגנת עמוקה. משחימים את הטלה והבקר.
מוציאים את הבשר מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים את הבצלים לתבנית ומקפיצים עד שהבצל גוון חום בקצוות - כ -5 דקות.
מוסיפים את הגזר הקצוץ ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, רסק העגבניות, הטימין, הפטרוזיליה והקינמון. מערבבים ומקפיצים 2 דקות. לאחר מכן מערבבים פנימה את הקמח, שיספוג את המיץ, ואז מערבבים פנימה את היין ואת ציר הבקר. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מחזירים את הבשר למחבת ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-30 דקות עד שהכבש מבושל לחלוטין.
מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לחתיכות גדולות בגודל אחיד ומכניסים לסיר מים קרים ומלוחים. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים, כ -10 דקות. (תפוחי אדמה נעשים כאשר סכין יכולה לעבור בקלות.)
בסיום תפוחי האדמה מסננים את המים, מחזירים אותם לסיר, מכסים בבד תה נקי לספיגת האדים ומשאירים אותם כ -5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את החמאה ומעכים אותם למחית. מתבלים במלח ופלפל. כשהבשר מוכן, כף אותו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ויישר אותו עם גב הכף. לאחר מכן, להפיץ את מחית תפוחי אדמה באופן שווה בכל רחבי.
מפזרים את הבצל הירוק על גבי תפוח האדמה, מפזרים את הגבינה על הבצל הירוק ואופים את הפשטידה עד שהחלק העליון קרום וזהוב, בערך 25 דקות.