קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק

פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק
המתכון פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 629 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כבש בריטי, חמאה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. הציון הזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי רועים עם קרום בצק עלים, קאפקייקס בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום פאי גבינת צ'דר ירח, ו פאי הרועים הטוב ביותר!.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או במחבת מטגנת עמוקה. משחימים את הטלה והבקר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוציאים את הבשר מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הבצלים לתבנית ומקפיצים עד שהבצל גוון חום בקצוות - כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הגזר הקצוץ ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
מוסיפים את הפטריות, רסק העגבניות, הטימין, הפטרוזיליה והקינמון. מערבבים ומקפיצים 2 דקות. לאחר מכן מערבבים פנימה את הקמח, שיספוג את המיץ, ואז מערבבים פנימה את היין ואת ציר הבקר. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מחזירים את הבשר למחבת ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-30 דקות עד שהכבש מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
מלאי בשרמלאי בשר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לחתיכות גדולות בגודל אחיד ומכניסים לסיר מים קרים ומלוחים. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים, כ -10 דקות. (תפוחי אדמה נעשים כאשר סכין יכולה לעבור בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בסיום תפוחי האדמה מסננים את המים, מחזירים אותם לסיר, מכסים בבד תה נקי לספיגת האדים ומשאירים אותם כ -5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את החמאה ומעכים אותם למחית. מתבלים במלח ופלפל. כשהבשר מוכן, כף אותו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ויישר אותו עם גב הכף. לאחר מכן, להפיץ את מחית תפוחי אדמה באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מפזרים את הבצל הירוק על גבי תפוח האדמה, מפזרים את הגבינה על הבצל הירוק ואופים את הפשטידה עד שהחלק העליון קרום וזהוב, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)