פאי שוקולד צ'ילי ירוק של Four & Twenty Blackbirds
פאי שוקולד צ'ילי ירוק של ארבע ועשרים ציפורי שחורות עשוי להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 236 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, סוכר מגורען, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
מניחים את המחבת הקפיץ על תבנית אפייה משובצת. (להכנת קרום והוראות prebaking, ראה להלן.)
מערבבים את חלפיניו פרוס (עם זרעים), ג ' ינג ' ר פרוס, חלב, ושמנת בסיר כבד תחתית ולהביא רק לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות, ולאפשר תלול במשך 6 עד 8 דקות.
מערבבים את השוקולד, הל, ומלח בקערה חסינת חום גדולה וממקמים מסננת בסדר רשת מעל.
להביא את תערובת הקרם בחזרה לרתיחה, ומיד מסננים אותו מעל החלק העליון של השוקולד.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לטאטא בהתמדה עד כל השוקולד נמס.
לפצח את הביצים לתוך קערה נפרדת או כוס מדידה גדולה, ולהקציף.
לאט לאט להזרים כמות קטנה של תערובת השוקולד לתוך הביצים, לטאטא כמו שאתה שופך.
המשך עד תערובת הביצים מרגיש חם למגע; ואז לערבב אותו בחזרה לתוך תערובת השוקולד.
מוסיפים את מיץ הסיד ומקציפים עד חלקה.
מסננים את המילוי דרך מסננת בסדר רשת ישירות לתוך מחבת springform, או מסננים אותו לתוך קערה נפרדת ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך המחבת.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 35 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, 20 עד 25 דקות באמצעות אפייה.
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים על 2 אינץ ' ו נפוח מעט והמרכז הוא כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
היזהר לא overbake או המילוי יהיה יבש וחולי; המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.
ביצוע הקרום: מערבבים את הקמח, קקאו, מלח וסוכר יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית. עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות חמאה בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא להתמזג יתר.)
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה קטנה.
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו. לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב. לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
טיפים להכנת מראש: יש קרום התגלגל, crimped, ונח במקרר לפחות 30 דקות. כאשר הוא מקורר לחלוטין, להשתמש במזלג כדי לדקור בכל רחבי הקרקעית והצדדים, 15 עד 20 פעמים. צעד זה, הנקרא עגינה, עוזר לחסל את בועות האוויר שיכולות להיווצר כאשר הבצק חשוף לחום וגם מונע מהקרום להתכווץ.
מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז העמדות, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר, ומחממים את התנור ל-425F. הכינו 1 לבן ביצה מעורבב עם 1 כפית מים כדי להבריש את הקרום עם במהלך האפייה. זיגוג זה פועל ללחלחוף על הקרקעית והצדדים של הקרום שייחשף למילוי. זה לא לגמרי הכרחי, אבל עושה עבור מוצר סופי טוב יותר.
כאשר הקרום קפוא מוצק (כ 10 דקות), קו אותו בחוזקה עם חתיכה או שניים של רדיד אלומיניום. ודא הקצוות crimped מכוסים לחלוטין ואין פערים בין רדיד לבין הקרום.
יוצקים משקולות עוגה או שעועית לתוך המחבת ולהפיץ אותם כך שהם מרוכזים יותר על קצה הקליפה מאשר במרכז.
מניחים את המחבת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים במשך 20 דקות, עד הקצוות המסולסלים נקבעים אבל לא השחמה.
הסר את המחבת ואת תבנית האפייה מהתנור, הרם את נייר הכסף ואת משקולות עוגה, ולתת את הקרום להתקרר לרגע. השתמש במברשת מאפה כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים עם שכבה דקה של זיגוג לבן ביצה (1 ביצה לבן חטף עם 1 כפית מים) כדי moistureproof את הקרום. החזירו את המחבת, על תבנית האפייה, למדף האמצעי של התנור והמשיכו לאפות עוד 3 דקות.
הסר להתקרר לחלוטין לפני המילוי.