פאי שוקולד צ'ילי ירוק של ארבע ועשרים ציפורי שחורות עשוי להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 236 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, סוכר מגורען, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את המחבת הקפיץ על תבנית אפייה משובצת. (להכנת קרום והוראות prebaking, ראה להלן.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים את חלפיניו פרוס (עם זרעים), ג ' ינג ' ר פרוס, חלב, ושמנת בסיר כבד תחתית ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום, לכסות, ולאפשר תלול במשך 6 עד 8 דקות.
5
מערבבים את השוקולד, הל, ומלח בקערה חסינת חום גדולה וממקמים מסננת בסדר רשת מעל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להביא את תערובת הקרם בחזרה לרתיחה, ומיד מסננים אותו מעל החלק העליון של השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לטאטא בהתמדה עד כל השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
לפצח את הביצים לתוך קערה נפרדת או כוס מדידה גדולה, ולהקציף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לאט לאט להזרים כמות קטנה של תערובת השוקולד לתוך הביצים, לטאטא כמו שאתה שופך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
המשך עד תערובת הביצים מרגיש חם למגע; ואז לערבב אותו בחזרה לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מוסיפים את מיץ הסיד ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
12
מסננים את המילוי דרך מסננת בסדר רשת ישירות לתוך מחבת springform, או מסננים אותו לתוך קערה נפרדת ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 35 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, 20 עד 25 דקות באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים על 2 אינץ ' ו נפוח מעט והמרכז הוא כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
15
היזהר לא overbake או המילוי יהיה יבש וחולי; המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
17
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
18
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.
19
ביצוע הקרום: מערבבים את הקמח, קקאו, מלח וסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית. עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות חמאה בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא להתמזג יתר.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
21
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
22
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו. לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב. לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
23
טיפים להכנת מראש: יש קרום התגלגל, crimped, ונח במקרר לפחות 30 דקות. כאשר הוא מקורר לחלוטין, להשתמש במזלג כדי לדקור בכל רחבי הקרקעית והצדדים, 15 עד 20 פעמים. צעד זה, הנקרא עגינה, עוזר לחסל את בועות האוויר שיכולות להיווצר כאשר הבצק חשוף לחום וגם מונע מהקרום להתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
24
מניחים את הקרום במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
25
מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז העמדות, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר, ומחממים את התנור ל-425F. הכינו 1 לבן ביצה מעורבב עם 1 כפית מים כדי להבריש את הקרום עם במהלך האפייה. זיגוג זה פועל ללחלחוף על הקרקעית והצדדים של הקרום שייחשף למילוי. זה לא לגמרי הכרחי, אבל עושה עבור מוצר סופי טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
26
כאשר הקרום קפוא מוצק (כ 10 דקות), קו אותו בחוזקה עם חתיכה או שניים של רדיד אלומיניום. ודא הקצוות crimped מכוסים לחלוטין ואין פערים בין רדיד לבין הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
27
יוצקים משקולות עוגה או שעועית לתוך המחבת ולהפיץ אותם כך שהם מרוכזים יותר על קצה הקליפה מאשר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
28
מניחים את המחבת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים במשך 20 דקות, עד הקצוות המסולסלים נקבעים אבל לא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
29
הסר את המחבת ואת תבנית האפייה מהתנור, הרם את נייר הכסף ואת משקולות עוגה, ולתת את הקרום להתקרר לרגע. השתמש במברשת מאפה כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים עם שכבה דקה של זיגוג לבן ביצה (1 ביצה לבן חטף עם 1 כפית מים) כדי moistureproof את הקרום. החזירו את המחבת, על תבנית האפייה, למדף האמצעי של התנור והמשיכו לאפות עוד 3 דקות.
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.