קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

פאי שוקולד צ'ילי ירוק של Four & Twenty Blackbirds

פאי שוקולד צ'ילי ירוק של Four & Twenty Blackbirds
פאי שוקולד צ'ילי ירוק של ארבע ועשרים ציפורי שחורות עשוי להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 236 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, סוכר מגורען, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את המחבת הקפיץ על תבנית אפייה משובצת. (להכנת קרום והוראות prebaking, ראה להלן.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים את חלפיניו פרוס (עם זרעים), ג ' ינג ' ר פרוס, חלב, ושמנת בסיר כבד תחתית ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום, לכסות, ולאפשר תלול במשך 6 עד 8 דקות.
5
מערבבים את השוקולד, הל, ומלח בקערה חסינת חום גדולה וממקמים מסננת בסדר רשת מעל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להביא את תערובת הקרם בחזרה לרתיחה, ומיד מסננים אותו מעל החלק העליון של השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לטאטא בהתמדה עד כל השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
לפצח את הביצים לתוך קערה נפרדת או כוס מדידה גדולה, ולהקציף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לאט לאט להזרים כמות קטנה של תערובת השוקולד לתוך הביצים, לטאטא כמו שאתה שופך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
המשך עד תערובת הביצים מרגיש חם למגע; ואז לערבב אותו בחזרה לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מוסיפים את מיץ הסיד ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מסננים את המילוי דרך מסננת בסדר רשת ישירות לתוך מחבת springform, או מסננים אותו לתוך קערה נפרדת ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 35 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, 20 עד 25 דקות באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים על 2 אינץ ' ו נפוח מעט והמרכז הוא כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
15
היזהר לא overbake או המילוי יהיה יבש וחולי; המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
18
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.
19
ביצוע הקרום: מערבבים את הקמח, קקאו, מלח וסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית. עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות חמאה בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא להתמזג יתר.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
21
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
22
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, ומערבבים עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו. לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב. לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
23
טיפים להכנת מראש: יש קרום התגלגל, crimped, ונח במקרר לפחות 30 דקות. כאשר הוא מקורר לחלוטין, להשתמש במזלג כדי לדקור בכל רחבי הקרקעית והצדדים, 15 עד 20 פעמים. צעד זה, הנקרא עגינה, עוזר לחסל את בועות האוויר שיכולות להיווצר כאשר הבצק חשוף לחום וגם מונע מהקרום להתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
24
מניחים את הקרום במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
25
מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז העמדות, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר, ומחממים את התנור ל-425F. הכינו 1 לבן ביצה מעורבב עם 1 כפית מים כדי להבריש את הקרום עם במהלך האפייה. זיגוג זה פועל ללחלחוף על הקרקעית והצדדים של הקרום שייחשף למילוי. זה לא לגמרי הכרחי, אבל עושה עבור מוצר סופי טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
כאשר הקרום קפוא מוצק (כ 10 דקות), קו אותו בחוזקה עם חתיכה או שניים של רדיד אלומיניום. ודא הקצוות crimped מכוסים לחלוטין ואין פערים בין רדיד לבין הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
27
יוצקים משקולות עוגה או שעועית לתוך המחבת ולהפיץ אותם כך שהם מרוכזים יותר על קצה הקליפה מאשר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
28
מניחים את המחבת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים במשך 20 דקות, עד הקצוות המסולסלים נקבעים אבל לא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
29
הסר את המחבת ואת תבנית האפייה מהתנור, הרם את נייר הכסף ואת משקולות עוגה, ולתת את הקרום להתקרר לרגע. השתמש במברשת מאפה כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים עם שכבה דקה של זיגוג לבן ביצה (1 ביצה לבן חטף עם 1 כפית מים) כדי moistureproof את הקרום. החזירו את המחבת, על תבנית האפייה, למדף האמצעי של התנור והמשיכו לאפות עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
30
הסר להתקרר לחלוטין לפני המילוי.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.