פאי שחור-תחתון
פאי שחור-תחתון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חלב, קורנפלור, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פאי שחור-תחתון, עוגת תחתית שחורה, ו קאפקייקס שחור-תחתון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 2 כפות מים ורום בקערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין על תערובת. מערבבים תערובת, ומניחים בצד.
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר כבד; בהדרגה לטאטא חלב חלמונים ביצה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן; להרתיח 1 דקה. מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס.
מערבבים יחד 1 תערובת פודינג כוס ו פירורים עד חלקה.
יוצקים לתוך קרום Gingersnap. צ ' יל 30 דקות או עד סט. הניחו בצד את תערובת הרפרפת הנותרת.
לנצח את הקצפת שמנת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מקפלים 1 כוס קצפת לתוך תערובת פודינג הנותרים. כפית על תערובת שוקולד. צ ' יל פאי הנותרים קצפת 2 שעות או עד העוגה מוגדר.
מורחים שאריות קצפת על עוגה.