פאי שחמט תפוחים
מתכון עוגת שחמט תפוחים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בסביבה 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 195 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, עוגת שחמט תפוחים עם Streusel העליון, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
ברגע שהבצק מגולגל החוצה, מקפלים אותו בעדינות לחצי, ובתנועה אחת מרימים אותו מפני השטח המתגלגל ולתוך מחבת הפאי. לפתוח את מעגל הבצק בעדינות לתוך מחבת פאי 8 או 9 אינץ'; לא למתוח את הבצק. כאשר הוא מתחמם באפייה, זה יהיה להקפיץ בחזרה. אם יש בצק עודף תלוי על השפה של מחבת העוגה, פשוט לקפל את הבצק כך שפת המחבת תומכת בו. אז אתה יכול גם לסובב את הקצה עם קוצים של מזלג או חליל את הקצה עם האצבעות. להכניס למקרר או להקפיא לפחות 1 שעה.מחממים תנור ל 375 מעלות F.
הסר את piecrust מהמקרר או מקפיא.
מערבבים את התפוחים הפרוסים עם הסוכר החום ומסדרים אז בקרום הקר. כסה את העוגה, כולל הקצה החרוך. בחוזקה עם נייר אלומיניום.
מניחים בתנור ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד התפוחים הם רק במכרז כאשר פירסינג בסכין.בזמן שהעוגה מתבשלת, תכיני את פודינג עוגת השחמט.
לטאטא את הביצים, סוכר, חמאה מומסת, מיץ לימון, קמח תירס, וקינמון יחד עד מעורבב היטב.כאשר התפוחים נעשים, להסיר את נייר הכסף. אל תפחד מהכמות של מיץ אתה יכול לראות, פודינג יהיה לאגד את המיץ.
יוצקים את פודינג על התפוחים באמצעות סכין כדי לעזור פודינג למלא את הפערים.תחזירי את העוגה לתנור, חשופה.
אופים עד הקוסט הוא להגדיר, העליון מנוקד כתמים חומים זהובים עמוקים, ואת הקרום נעשה, 15 עד 20 דקות.