פאי שיבולת שועל מיושן
ניתן להכין את המתכון של פאי שיבולת שועל מיושן תוך כ-55 דקות. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 533 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קצפת, דבש, קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 22%, המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג שיבולת שועל של פעם, עוגת שיבולת שועל של פעם, ובראוניז מיושן שיבולת שועל.
הוראות
הוסף דבש, שיבולת שועל, קוקוס, סוכר חום, חמאה, דומדמניות ואגוזי מלך; לערבב היטב.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד להשחמה וסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מגניב.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי שיבולת שועל עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.