פאי שיפון לימון חריף
מתאים ל-8 ומחירו 83 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם לימון, פטל ועלי נענע, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו מאייר לימון ושמן זית עוגת שיפון עם לימון פרג לימון, עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון, ו עוגת שיפון לימון ריו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל מים; לתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומלח. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר.
בקערה בינונית מקציפים חלמונים במהירות גבוהה כ -5 דקות או עד שהם צהובים בהירים. מטפטפים בהדרגה תערובת ג ' לטין חמה לחלמונים, מכים ללא הרף. מחזירים את תערובת החלמונים לאותו סיר. מערבבים מיץ לימון. מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת סביב הקצוות תוך ערבוב מתמיד. מגניב לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה שלבו שמנת, צבעי מאכל אם רוצים ושאר הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים תערובת לימון מקוררת. המשך להכות במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
שוקולד מיקרוגל וקיצור בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה גבוהה למשך 30 שניות. ללוש שקית לערבב. במידת הצורך, מיקרוגל במרווחים נוספים של 10-15 שניות עד להמסה. כפית חצי לימון מילוי לתוך פגז מאפה.
חותכים חור קטן מפינת השקית ומזלפים חצי שוקולד מעל המילוי. למעלה עם מילוי שנותר.
מטפטפים את השוקולד שנותר על פשטידה. צ ' יל פאי לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטל, מנטה ולימון.