פאי תות טרי עם זיגוג ליקר כתום
פאי תות טרי עם זיגוג ליקר כתום הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם עמילן תירס, ליקר תפוזים, קרום פאי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פאי תות טרי עם זיגוג ליקר כתום, סופגניות מיני אפויות תות טרי עם זיגוג תות-ליים, ו עוגת פאונד קלאסית עם זיגוג תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים את קרום הפאי בתנור שחומם מראש עד לתפוח וחום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מוציאים לרשת ומצננים לחלוטין.
פירה 1 כוס תותים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים תותים מחית לסיר. מערבבים פנימה את המים, הסוכר ועמילן התירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית עד להסמכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הליקר הכתום. הניחו בצד.
מסדרים את 3 כוסות התותים הנותרות בצורה דקורטיבית בקרום הפאי המוכן.
יוצקים את הזיגוג על הגרגרים. מקפיאים עד זיגוג מוגדר, כ 4 שעות.