המתכון פאי תפוחים מוכן בעוד כ-3 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. לכי לחנות וקחי קיצור ירקות, ציפורן טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את המילוי: לקלף, חצי וליבת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
2
חותכים כל חצי לתוך 6 טריזים ולזרוק עם סוכר ומיץ לימון בקערה. ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 כוסות עוגיות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לסובב חבלי ליקריץ
3
מוסיפים את תערובת התפוח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים המוצקים מתחילים לרכך אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
4
מפזרים את הקמח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט ולזרוק עד המיצים מתחילים להתעבות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
הסר מהחום וקריר לחלוטין. (המילוי יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה; מכסים ומקררים.)
6
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, סוכר ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה. מקציפים ביצה 1 עם מים קרח 1/4 כוס בקערה, ולאחר מכן להוסיף למעבד דופק פעם או פעמיים. (עצור לפני הבצק מתאסף לכדור.)
להניח את הבצק על המילוי ולחץ על 2 קרום יחד סביב הקצוות. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp עם האצבעות. מקציפים את הביצה הנותרת בקערה ומברישים מעל הקרום העליון; מפזרים סוכר. לנקב את החלק העליון עם סכין כמה פעמים כדי לאפשר steam לברוח. תרגע 30 דקות.