קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים

פאי תפוחים
פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 154 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בקערה גדולה, לשלב את התפוחים, מיץ לימון, קמח, סוכר וקינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מרדדים שני קרומי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
גלולגלול
3
מניחים את הקרום התחתון על צלחת עוגה 9 אינץ', בעדינות לחיצה על הבצק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים את תערובת התפוחים לתוך הקרום התחתון נקודה עם החמאה. מכסים את התפוחים עם הקרום העליון, crimping את הקרום העליון והתחתון יחד מסביב ו זמירה את הבצק העודף. עם סכין קטנה, פתחי אוורור לחתוך בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד העוגה אופה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מברשת את הקרום העליון ואת הקצה crimped עם תערובת חלמון ביצה. זה יעזור קרום העליון חום יפה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרוםקרום
6
אופים במשך כ 45 דקות, עד העליון הוא חום זהוב בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעוגה להתקרר על מתלה תיל לפחות 30 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;