פאי תפוחים
פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 154 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה גדולה, לשלב את התפוחים, מיץ לימון, קמח, סוכר וקינמון; להפריש.
מניחים את הקרום התחתון על צלחת עוגה 9 אינץ', בעדינות לחיצה על הבצק לתחתית המחבת.
יוצקים את תערובת התפוחים לתוך הקרום התחתון נקודה עם החמאה. מכסים את התפוחים עם הקרום העליון, crimping את הקרום העליון והתחתון יחד מסביב ו זמירה את הבצק העודף. עם סכין קטנה, פתחי אוורור לחתוך בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד העוגה אופה.
מברשת את הקרום העליון ואת הקצה crimped עם תערובת חלמון ביצה. זה יעזור קרום העליון חום יפה.
אופים במשך כ 45 דקות, עד העליון הוא חום זהוב בכל רחבי.
תן לעוגה להתקרר על מתלה תיל לפחות 30 דקות לפני חיתוך.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;