פאי תפוחים אמיתי
המתכון האמיתי פאי תפוחים מוכן בסביבות 1 שעה ו 45 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מיץ לימון, תפוחי סבתא סמית', קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 297 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו הדבר האמיתי דגנים, מא פו טופו-הדבר האמיתי, ו הדבר האמיתי ביצים מתובלות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר ומלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק מחזיק יחד בלחיצה. מחלקים בצק בשתי מנות כך שאחד גדול מעט מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. מקררים במשך שעה 1 או עד קל לטפל.
מחממים תנור ל-425 זָהוּב. בקערה גדולה שלבו תפוחים, סוכר, מיץ לימון, קמח, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
על משטח מקומח קלות מרדדים חלק גדול יותר של בצק ל -1 / 8 אינץ'. מעגל עבה.
העברה ל-9 אינץ'. צלחת עוגה, זמירה אפילו עם קצה. ממלאים בתערובת תפוחים, מתנודדים במרכז. נקודה תפוחים עם חמאה. מברישים קלות את שפת המאפה במעט מהביצה הטרופה.
מרדדים את הבצק שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
מברישים למעלה בביצה; מפזרים סוכר עדין במיוחד.
מניחים על נייר כסף מרופד 15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים 20 דקות. להפחית את החום כדי 375 מטען.
אופים 50-60 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מגניב על מתלה חוט 2 שעות לפני ההגשה.