קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים בגובה מייל

פאי תפוחים בגובה מייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי תפוחים בגובה קילומטר. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 811 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, אגוז מוסקט טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי תפוחים גבוה מייל, פאי תפוחים בגובה מייל, ו מייל-גבוהה עוגת בוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את התפוחים הרבעים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' ומערבבים עם מיץ הלימון בקערה גדולה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את התפוחים, זורקים לציפוי ומבשלים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מפזרים את הסוכרים, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והפלפל האנגלי על התפוחים וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מפזרים את הקמח על התערובת כדי לעבות, ולאחר מכן לתת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מרדדים את אחד מדיסקי בצק הפאי המושלמים על משטח מקומח. התאימו לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', ותנו לעצמכם מעבר 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מגלגלים את המרציפן בין 2 חתיכות נייר קלף לעיגול בעובי 9 על 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מניחים את המרציפן מעל הקרום התחתון. עגנו את הקרום התחתון בעזרת מזלג ומלאו את הפשטידה בתערובת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
מרדדים את דיסק בצק הפאי השני כך שיתאים מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מניחים על גבי הפשטידה וקוצצים את הקצוות עד לגובה של 1/2 אינץ'. צובטים את הקרום העליון לתחתית, מעבירים את הקצה או לוחצים לאטום בעזרת שיני המזלג. לפרוק את העוגה על ידי חיתוך 4 חריצים בחלק העליון, ומברשת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מעבירים את הפשטידה למגש גיליון ואופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בואו להתקרר 20 דקות לפני ההגשה.
13
מערבבים את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מוסיפים את החמאה לתערובת הקמח ודופקים עד שיש לכם נתחים גדולים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
מוסיפים 8 עד 10 כפות מי קרח לאט, תוך כדי ערבוב במזלג, רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
16
מעבירים למשטח מקומח, מחלקים לשניים, מעצבים ל -2 דיסקים ועוטפים בנפרד בניילון. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות