קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים הפוך

פאי תפוחים הפוך
זה עובד טוב כמו קינוח. . אם יש לך חצאי פקאן, קמח, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו פאי תפוחים הפוך, סנגריה הפוכה לגמרי., ו עוגות חמוציות מסובכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', מערבבים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים באופן שווה בתחתית צלחת העוגה. סדר פקאן על תערובת. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, הצבת קרום תחתון מעל תערובת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה קטנה, מערבבים סוכר מגורען, קמח וקינמון. מסדרים חצי פרוסות תפוח בצלחת פאי מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מפזרים חצי תערובת סוכר. חזור עם שאריות פרוסות תפוח ותערובת סוכר. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מניחים עוגה על גיליון נייר על מתלה תנור באמצע בתנור; אופים 8 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F; אופים 35 עד 45 דקות יותר או עד תפוחים רכים קרום הוא חום זהוב. מיד להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מקום המגיש צלחת במהופך על עוגה; להפוך צלחת הגשה צלחת עוגה מעל.
8
הסר צלחת עוגה.
9
מגישים חם או מגניב עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי