פאי תפוחים הפוך של חמוציות-אגוז
המתכון פאי תפוחים הפוך של חמוציות-אגוז מוכן בסביבות 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, גלידת ונילן, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוגת אגוז חמוציות הפוכה, עוגת תפוחים-אגוז הפוכה, ו עוגת תבלינים הפוכה של אגוז תפוחים.
הוראות
אופים עוגה לפי הוראות החבילה. מצננים על רשת למשך 30 דקות או עד שהם חמים.
הפוך פשטידה על צלחת הגשה אטומה לתנור או תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה.
מוסיפים את הסוכר החום, השמנת והסירופ; מבשלים ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את החמוציות, אגוזי המלך והרוזמרין; יוצקים מעל פשטידה הפוכה.
לצלות 6 ב. מהאש למשך 2-4 דקות או עד שתוסס ואגוזי מלך מתחילים להשחים.
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.