פאי תפוחים טרי ועמוק
המתכון טרי עמוק צלחת פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. והוא מספק כ 25 מנות . יש קינוח זה 158 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קינמון טפיוקה דקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, פאי תפוחים עמוק, ו פאי תפוחים עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. לזרוק תפוחים עם סוכרים, צימוקים, טפיוקה, קינמון, אגוז מוסקט ומים; בואו לעמוד 15 דקות. כף לתוך צלחת עוגה 10 אינץ'; נקודה עם חמאה.
רול 1 של קרום העוגה למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מקום מעל מילוי. חותם וקצה חליל.
חותכים כמה חריצים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
חותכים צורות דקורטיביות שנותרו קרום העוגה. להרטיב עם כמות קטנה של מים נוספים; לארגן על הקרום על העוגה.
אופים 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים 45 דקות נוספות או עד מיצים ליצור בועות כי פרץ לאט.