פאי תפוחים כפול קרום
פאי תפוחים כפול קרום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 528 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מי קרח, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פאי תפוחים כפול קרום, פאי תפוחים עם קרום כפול, ו עוגת תפוחים קלאסית עם קרום כפול (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק 2 1/2 כוסות של הקמח והמלח.
הוסף 2 מקלות של חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה.
טפטוף על מי הקרח ואת הדופק עד פירורים לחים באופן שווה טופס; להפוך על פני השטח וליצור כדור. מחלקים את הבצק לשניים. להשתטח לתוך דיסקים, לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד.
הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון. בקערה, לזרוק את התפוחים, מיץ לימון, סוכר, 1/4 הנותרים כוס קמח ואת הקינמון.
על משטח משוריין, לגלגל דיסק של הבצק לסיבוב 13 אינץ'; להתאים אותו לתוך צלחת עוגת זכוכית עמוקה 10 אינץ ' מברשת את הבליטה עם מים. כף בתפוחים העליון עם הנותרים 1 כף של חמאה קוביות.
מרדדים את הדיסק השני של בצק לסיבוב 12 אינץ ' ומרכזים אותו על המילוי. לחץ על הקצוות של הבצק יחד לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ ' scant, לקפל את כיסוי תחת עצמו crimp.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון לקיטור לברוח.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 1 שעה ו 10 דקות, עד הקרום הוא זהוב. כסה את קצה העוגה אם היא מתחילה להחשיך.
תן לעוגה להתקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.