פאי תפוחים עם סרט כחול
אם יש לך קיצור ירקות, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאי תפוחים סרט כחול, פאי תפוחים עם סרט כחול, ו לורה של סרט כחול עוגת תפוח קרמל.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כף קל 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
לשלב עם 1/2 כפית מלח בקערה; לחתוך חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חומץ ומספיק מי קרח, 1 כף בכל פעם, משליכים עם מזלג עד הבצק לח. מחלקים בצק לשניים. לחץ בעדינות על כל בצק חצי לתוך מעגל 4 אינץ ' על עטיפת פלסטיק כבדה, ומכסה בניילון נצמד נוסף.
לגלגל חצי בצק אחד, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'; צמרמורת.
לגלגל את החצי השני של הבצק, עדיין מכוסה, לתוך מעגל 11 אינץ'; צ ' יל.
כדי להכין מילוי, לשלב תפוחים ומיץ לימון בקערה גדולה.
שלב 1/2 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, 3 כפות קמח, קינמון, ו 1/4 כפית מלח.
מפזרים מעל תערובת תפוחים, זורק היטב לשלב.
הסר גיליון 1 של ניילון לעטוף מהמעגל 12 אינץ'; בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, לתוך צלחת פאי 9 אינץ מצופה ספריי בישול, המאפשר בצק להאריך על קצה הצלחת.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. כפית תערובת תפוחים לתוך הקרום.
הסר 1 גיליון של ניילון לעטוף מהמעגל 11 אינץ', ולמקם את הבצק, פלסטיק לעטוף בצד, על גבי תערובת תפוח.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. לחץ על קצוות הבצק יחד; לקפל קצוות תחת, וחליל.
חותכים 6 (1 אינץ') חריצים לתוך החלק העליון של מאפה באמצעות סכין חדה.
מברשת העליון ואת הקצוות של העוגה עם חלב; מפזרים 1 כף סוכר מגורען.
מניחים עוגה על תבנית אפייה; אופים ב 450 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר עוגה מהתנור).
אופים 45 דקות נוספות או עד הזהב (קרום מגן עם רדיד אלומיניום אם הוא מקבל חום מדי). מגניב על מתלה תיל.