קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי תפוחים עמוק

פאי תפוחים עמוק
ניתן להכין את המתכון לעוגת תפוחים עמוקה תוך כ-4 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. זה עובד היטב כקינוח אמריקאי. אם יש לכם סוכר, קיצור ירקות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Deep-Dish Apple Pie, Deep-Dish Apple Pie, ו-Deep Dish Apple Pie.

הוראות

1
מכינים את הקרום: דופקים במעבד מזון את הקמח, 4 כפות חמאה, הקצרה, הסוכר והמלח עד שנראה כמו ארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
(כמו רומא, גאלה ומקינטוש)(כמו רומא, גאלה ומקינטוש)
2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף
3 כפות וודקה קרה3 כפות וודקה קרה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את 8 כפות החמאה הנותרות ומקציפים עד שהיא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מטפטפים פנימה את הוודקה ו-3 כפות מים קרים ומקציפים עד שהבצק פשוט מתאחד. מחלקים את הבצק בין 2 יריעות ניילון; השתמש בניילון כדי לעזור ליצור כל חצי לדיסק. עוטפים היטב ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעה או לילה. (ניתן להקפיא את הבצק עד חודשיים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מכינים את המילוי: קולפים את התפוחים ופורסים בעובי של 1/2 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מעבירים לקערה ומערבבים עם הסוכר ומיץ הלימון. ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מוסיפים את הקמח, השמנת הכבדה, הקינמון והמלח ומערבבים עד שהמיץ מסמיך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מסירים מהאש ומצננים לחלוטין. (ניתן להכין את המילוי עד יומיים קדימה; מכסים ומקררים.)
9
מרדדים 1 דיסקית בצק לעיגול בגודל 13 אינץ' על משטח מקומח. קל לתוך צלחת פאי 9 1/2 אינץ' עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
הוסף את המילוי, צור אותו במרכז; מנקדים ב-2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
11
מרדדים את שארית הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מניחים את הבצק על המילוי ומהדקים את השוליים זה לזה. מקפלים את הבצק התלוי מתחת לעצמו ומכווצים את הקצה באצבעותיך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מברישים בשמנת כבדה ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לתת לאדים לצאת. מצננים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
15
מניחים תבנית אפייה על רשת בשליש התחתון של התנור; לחמם מראש ל-425 מעלות F. הנח את הפאי על תבנית האפייה החמה והורד את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות F; אופים עד להזהבה, שעה עד שעה ו-10 דקות, מסובבים את הפאי לפי הצורך להשחמה אחידה. (כסו את הקצה בנייר כסף אם הוא משחים מהר מדי.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מעבירים לרשת ומצננים עד להתייצבות, כ-3 שעות.
17
צילום של ג'וני מילר

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםטחון קינמון או עוגת תפוחים תבליןטחון קינמון או עוגת תפוחים תבלין2kgsmixed apples (such as Rome, Gala and McIntosh)mixed apples (such as Rome, Gala and McIntosh)313דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קרם כבד ועוד לצחצוחקרם כבד ועוד לצחצוח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום133דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, ועוד לזילוףסוכר, ועוד לזילוף12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 1/2 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות(1 1/2 מקלות) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות68דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קיצור ירקות קרקיצור ירקות קר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'וודקה קרהוודקה קרה

יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג

פרוסקו, מוסקטו ד'אסטי וריזלינג מסוף קציר מאוחר הם אפשרויות נהדרות עבור פאי תפוחים. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא ישתלטו על עוגת התפוחים. Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-79 דולר לבקבוק.
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
גוון ברונזה אדמדם חושף את גילו של היין הזה, אבל עדיין יש לו הרבה חיים. אף עמוק ועשיר מרמז על דובדבנים שחורים בשלים, ציפורן וקסיס. לאחר שהיין הספיק לנשום, הוא מתחיל לחשוף עוד יותר תבלינים ופרי. שותה יפה עכשיו אבל סביר להניח שיישאר אטרקטיבי עד 2019 לפחות.