פאייה יכולה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם מלח, שמן זרעי ענבים, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הזעפרן למים חמים 1/2 כוס ולתת לו לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר לו " בלום."
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מחממים את שמן הגפן על פני חום בינוני-גבוה במחבת סאוט 8 ליטר, מחממים את צ ' וריסו מכל הצדדים ומסירים אותו לצלחת שירות. חום את חתיכות העוף ולהסיר לאותו מגש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיף את הבצל למחבת ו לטגן עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף את השום ולבשל בעדינות עד מתרכך, ניטור כדי לוודא שזה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את היין הלבן ומאפשרים לרובו להתאדות. מערבבים בפפריקה, פטרוזיליה, 1/2 כוס זעפרן פורח, ומניות עוף, ומביאים לרתיחה עדינה. החזירו את הצ ' וריסו והעוף למחבת. מערבבים את האורז, מלח ופלפל ולהפחית את החום עד בינוני. קוק חשף ללא ערבוב במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המולים לכסות.