המתכון פאייה ולנסיה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ירך עוף, מים, זעפרן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פאייה ולנסיה, For Valencia Vin D ' Orange, ו צבע כתום ולנסיאני.
הוראות
1
כדי להפוך פאייה ולנסיה: מחממים תנור ל 475 מעלות F. במחבת סאוט קר, להוסיף שמן, צדפות, צ ' וריסו ועוף. מכסים ומניחים על אש גבוהה עד לצדפות פופ, מוסיפים שום, פירות ים וירקות הנותרים. Deglaze עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שדי פסיון אם )
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
קישואים, לא קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים אורז בסיס פאייה, מביאים לרתיחה ומניחים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 17 דקות כדי לבשל ולהפחית.