קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

פאייה ולנסינה

פאייה ולנסינה
המתכון Paella Valenciana יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . במנה עיקרית זו יש 718 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אורז arborio, שמן זית, שרימפס ג'מבו בקונכיות שלהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, ו Paella Valenciana.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל והשום, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מתרככים, כ 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא השחמה קלות, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הבצל ואת השום לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית. מתבלים את רגלי העוף במלח ופלפל שחור, מוסיפים למחבת ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים מדי פעם, עד שהם זהובים בכל רחבי, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעביר את רגלי העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את מחית הבצל, צ ' וריסו חתוך, פלפלים piquillo ופולי חמאה למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רוחש, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את ציר העוף ואת זעפרן מתפורר, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז. לקנן את רגלי העוף לתוך האורז, לכסות ולבשל על חום נמוך בינוני עד האורז הוא כמעט רך, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את האפונה, המולים, הצדפות והשרימפס, מכסים ומבשלים עד שהרכיכה פתוחה והעוף מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לפאייה לנוח 5 דקות לפני ההגשה.