פאייה עוף וצ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו פאייה עוף וצ'וריסו, עוף-פאייה צ'וריסו, ו עוף בסיר אחד ופאייה צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ומחפר בקמח. כף חמה 1. שמן במחבת גדולה, עמוקה nonstick מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קמח לכל מטרה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
העברה לצלחת.
3
חום שנותר שמן במחבת ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים עד השחמה קלה, על 2 דקות. מערבבים אורז, מרק, עגבניות ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה, מוסיפים עוף, מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהאורז רך ועוף מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
עוף שלם
צ ' וריסו
מרק
אורז
מלח
5
הסר מן החום, מערבבים אפונה, לכסות ולתת לעמוד עד אפונה מחוממים דרך, על 5 דקות.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sangre דה טורו Tempranillo. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.