פאייה עוף וצ'וריסו
פאייה עוף וצ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו פאייה עוף וצ'וריסו, עוף-פאייה צ'וריסו, ו עוף בסיר אחד ופאייה צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף במלח ומחפר בקמח. כף חמה 1. שמן במחבת גדולה, עמוקה nonstick מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
חום שנותר שמן במחבת ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים עד השחמה קלה, על 2 דקות. מערבבים אורז, מרק, עגבניות ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה, מוסיפים עוף, מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהאורז רך ועוף מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
הסר מן החום, מערבבים אפונה, לכסות ולתת לעמוד עד אפונה מחוממים דרך, על 5 דקות.