קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

פאייה קלויה-ירקות

פאייה קלויה-ירקות
מתכון פאייה קלויה ירקות יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לך אורז arborio, פלפל jalapeño, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו פאייה ירקות, פאייה ירקות, ו פאייה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מרק עוף וחוטי זעפרן לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ואת תערובת מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מרק עוףמרק עוף
2
לזרוק יחד רצועות פלפל, פרוס קישואים, ושמן 1 כף; מקום בשכבה אפילו במחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קישואיםקישואים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים באופן שווה עם אורגנו וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
טימיןטימין
4
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בצל קצוץ, שום, jalapeo הנותרים 1 כף שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 20 עד 25 דקות או עד בצל הוא caramelized.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים עגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
7
מוסיפים אורז מבושל תערובת מרק עוף למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 עד 30 דקות, ערבוב פעם אחת אחרי 15 דקות. מערבבים פלפל וקישואים, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פלפלפלפל
קישואיםקישואים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Flaco Tempranillo עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
מיוצר מכרמים שגודלו באופן אורגני ומגודלים יבש. Flaco מראה את המורכבות של פעמיים את מחירו. הגפנים הללו מטופלות במיקרו-אקלים מגוון, ומאפשרות עקביות גבוהה יותר של בשלות שנה אחר שנה. האופי הטרי והטהור של היין הזה הופך אותו ליין רב-תכליתי במיוחד כדי להתאים אותו למזון. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן כמו חזיר ועוף ודגים קשקשים כמו האק, בקלה או דג סנדל. זה יש את הפרי והחומציות כדי להתאים עם בשר אדום, כמו גם.