פאייה של דייגים
הפאייה של הדייגים היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מולים, דיונונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא לך על ידי cookstr.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר בינוני, להביא 5 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את הצדפות וקורט של מלח. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד, מכוסה, משאיר את הצדפות במים. (להיפטר מכל זה לא לפתוח.)
בינתיים, לשים את המולים במחבת קטנה, להוסיף 1/3 כוס המים, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, חשוף, עד שכל המולים נפתחו, 3 עד 5 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד, מכוסה. לא לנקז. (להיפטר מכל זה לא לפתוח.)
לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת פאייה 16 עד 18 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, לדלות את הדגים, חתיכה אחר חתיכה, בקמח ולאחר מכן לבשל בקבוצות, מפנה רק פעם אחת, עד הזהב בצד החיצוני ופשוט מבושל באמצע.
הסר כל מוצקים שנותרו בשמן עם skimmer או כף מחורץ ולאחר מכן להכין את sofrito באותה מחבת.
מוסיפים את פלפל, ומבשלים, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום ולהיות ריחני, על 3 דקות.
הוסף את דיונון ומבשל עד הלחות שלה כבר גורש, על עוד 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן גירוד כל דבר שנדבק למחבת.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, על 2 דקות בכל צד. מנמיכים את החום בינוני נמוך, מוסיפים את השום, העגבניות, ו 2 צובטים של מלח, ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד העגבניות כהה לגוון עמוק יותר של אדום ואת sofrito הוא דביק, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, מסננים את המרק מן הצדפות ושומרים אותו. השליכו פגז אחד (הריק) מכל צדפה, והניחו בצד את השאר.
כאשר sofrito מוכן, מפזרים פימנט וזעפרן, לתת את הטעמים להתמזג במשך כמה שניות תוך ערבוב כל הזמן.
הוסף 4 כוסות של מרק הצדפות השמורות בתוספת 3 כוסות מים הנותרים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. טעם למלח ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
מפזרים את האורז. עם כף עץ, לבדוק את המחבת כדי לוודא את האורז מופץ באופן שווה. אל תערבבי שוב.
הנח את חתיכות הדגים למעלה ולאחר מכן את השרימפס. לבשל, חשוף, במשך 10 דקות מעל חום גבוה.
הפחת את החום לנמוך ומבשל במשך 8 דקות נוספות, או עד שהנוזל נספג והאורז הוא אל פונטו, עם רק ביס אליו.
הסר את הפאייה מהחום, לכסות עם מגבות נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.