פאיית חסילונים לשעה
פאיית שרימפס שעה אחת יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותרימו את הפלפל, ירך חזיר בקוביות 2 אינץ', חוטי זעפרן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פאיית שרימפס, פאייה עם נקניק ושרימפס, ו סלט פאייה חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף חזיר מעושן, בצל, ופלפל פעמון, וsauté עד חום זהוב, על 8 דקות. מערבבים זעפרן ופפריקה, ולאחר מכן 3 מרק כוסות ואורז. מביאים לרתיחה.
מפזרים מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד אורז הוא כמעט רך, על 15 דקות. לרסס שרימפס לתוך אורז, למעלה עם זיתים, וטפטוף עם 1/4 כוס (או יותר) מרק כדי להרטיב. לכסות ולבשל עד שרימפס הם רק אטום במרכז, על 6 דקות. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.