פאן באניה עם צנון וטונה
פאן באגנט עם צנון וטונאן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו עגבניה מבושלת גפן, בטארד רחב מספיק כדי להכיל את הבלגן הזה, שמן הזית הטוב ביותר שלכם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאן באניה, טונה פאן באניה, ו כריך הטונה של רייצ'ל..
הוראות
התהליך: לשטוף את הבזיליקום (קרס) ולהשתמש טווה סלט או מגבת נקייה כדי לקבל את המים. פורסים את הבצלים והעגבניה כמה שיותר דק ביד ומניחים בצד. אם יש לך פורס יד Kyocera (זכור שלי נקרא דנטון) להשתמש בו כדי לחתוך דק מאוד את הצנון או להשתמש במנדולינה (רובספייר).
הרכבה: להוציא גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על הלוח. חותכים את כיכר חצי לאורכו.
שים את החצאים על עטיפת להיאחז ולגרוף מספיק של פירור, כך שיש לך שתי סירות קאנו. תן לשני הקאנו מנה נדיבה של שמן הזית הטוב ביותר שלך.
מניחים קומץ טוב של עלי בזיליקום על הקאנו הראשון. תמזוג את זה עם הטונה ואז האנשובי.
מוסיפים עגבניות ובצל בכל סדר שתרצו. לסיים עם זיתים וצנוניות, הכל בערימה גדולה. בקאנו השני מניחים את הבזיליקום הנותר. ותתהפך כדי לכסות את הכריך.
לעטוף את כל זה בניילון נצמד ולקרר במשך כמה שעות. נהדר עבור אותם ימים כאשר אתה לא רוצה להדליק את התנור. כמו היום למשל. תלבש את נעלי הספורט שלך.
*אם אי פעם אשמע מישהו מכם משתמש במונח EVOO אתה תהיה לצמיתות מחוץ לרשימת המתכונים. למה? כי למרות שלרייצ 'ל ריי יש מותג משלה, היא אפילו לא יודעת מה המשמעות של "אקסטרה וירג 'ין". ואני רציני לגמרי. העולם חייב להינצל מהאישה הרעה הזאת.
בואו נתחיל! עצמי, אני אוהב להשתמש שמן בסגנון ספרדי עשוי זיתים arbequina. כיום ישנם מספר מותגים קליפורניים.