פאן בגנאט
פאן בגנאט עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 542 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, שמן זית, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 85%. נסו פאן בגנאט, פאן בגנאט, ו פאן בגנאט (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב קטנה מקציפים יחד את חומץ היין האדום, החרדל, המלח והפלפל. תוך כדי המשך להקציף מוסיפים בהדרגה את שמן הזית.
מקציפים עד שנוצר תחליב. הניחו בצד.
פורסים את הבגט אופקית ל -2 חלקים. קרעו חלק מהלחם הרך במרכז כל צד, והכינו באר קלה בלחם.
הניחו את הטונה, הפלפל הירוק, הבצל האדום, הביצים הקשות, הזיתים והעגבנייה בצד התחתון של הלחם לפי הסדר הזה.
מזלפים את הוויניגרט על הירקות, מעליו את נתח הלחם השני ועוטפים היטב בניילון.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות לפני ההגשה.
חותכים ל -4 כריכים ומגישים.