פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Buerre Blanc על מיטה של וויל
מחבת מטוגנת אמנון עם בזיליקום ליים Buerre Blanc על מיטה של Wil עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 3527 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 273 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פלפל סדוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה טוב. פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Beurre Blanc על מיטה של וילט, דגים-Camp Buerre Blanc, ו דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור הרוטב; לשלב את מיץ הסיד, יין, שום ושאלוט במחבת רחבה, להביא לרתיחה ולצמצם ל 1/4 נפח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים לתוך קערה ומערבבים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את החמאה, 1 TBS בכל פעם, עד משולב היטב.מערבבים את בזיליקום טרי להחזיק את הרוטב במקום חם עד מוכן לשרת.עבור התרד, פורסים את השום לרסיסים דקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני למשך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את החמאה, וכאשר חצי ממנה נמס, מוסיפים את השום.לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 45 שניות או עד השום הוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
6
מוסיפים את עלי התרד, ומתבלים במלח ופלפל.השתמש מלקחיים או מרית כדי לערבב את התרד כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר מן החום כאשר כל עלי תרד נבלו, הגדרת בצד כדי לשמור על חם בזמן שאתה מבשל את הדגים.מחלקים את הפילה ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ממתק תמנון בריט
8
מפזרים קלות עם מלח, סוכר, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים מחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.כאשר חם להוסיף שמן וחמאה.כאשר החמאה מתחילה להמיס, מערבולת כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את הדג במחבת ומבשלים 5 דקות; הופך בעדינות עד פתיתי דגים בקלות, לא מעל cook.To מגישים, מניחים את התרד בתל אטרקטיבי על צלחת מחוממת, למעלה עם פילה דגים ורוטב כפית מעל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.