פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Buerre Blanc על מיטה של וויל
מחבת מטוגנת אמנון עם בזיליקום ליים Buerre Blanc על מיטה של Wil עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 3527 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 273 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פלפל סדוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה טוב. פאן מטוגן אמנון עם בזיליקום ליים Beurre Blanc על מיטה של וילט, דגים-Camp Buerre Blanc, ו דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור הרוטב; לשלב את מיץ הסיד, יין, שום ושאלוט במחבת רחבה, להביא לרתיחה ולצמצם ל 1/4 נפח.
לטאטא את החמאה, 1 TBS בכל פעם, עד משולב היטב.מערבבים את בזיליקום טרי להחזיק את הרוטב במקום חם עד מוכן לשרת.עבור התרד, פורסים את השום לרסיסים דקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני למשך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החמאה, וכאשר חצי ממנה נמס, מוסיפים את השום.לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 45 שניות או עד השום הוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את עלי התרד, ומתבלים במלח ופלפל.השתמש מלקחיים או מרית כדי לערבב את התרד כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר מן החום כאשר כל עלי תרד נבלו, הגדרת בצד כדי לשמור על חם בזמן שאתה מבשל את הדגים.מחלקים את הפילה ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ממתק תמנון בריט
8
מפזרים קלות עם מלח, סוכר, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מניחים מחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.כאשר חם להוסיף שמן וחמאה.כאשר החמאה מתחילה להמיס, מערבולת כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את הדג במחבת ומבשלים 5 דקות; הופך בעדינות עד פתיתי דגים בקלות, לא מעל cook.To מגישים, מניחים את התרד בתל אטרקטיבי על צלחת מחוממת, למעלה עם פילה דגים ורוטב כפית מעל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.