קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פאנזנלה מתוקה.

פאנזנלה מתוקה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 349 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר חום, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו panzanella פלפל מתוק, סלט פאנצנלה בצל מתוק, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף 4 כפות של הסוכר והמלח ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לבעבע, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עד שהם מצופים באופן שווה בתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
יוצקים את התערובת על תבנית אפייה ומסדרים שכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים, ערבוב כל 5 דקות, עד קוביות הלחם הן חום זהוב קלוי, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ולתת את הלחם להתקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.בעוד הלחם מתקרר, לשלב חצי פטל ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד פירות יער לשחרר את המיצים שלהם שבורים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את קוביות הלחם, אגוזי פקאן, ואת שאר פטל שלם בעדינות לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
9
מגישים מיד או מקררים עד מוכן לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.