פאני פארמר קלאסי מקרוני וגבינה אפויים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאני פרמר קלאסי מקרוני וגבינה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 862 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מקרוני, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פאני פארמר קלאסי מקרוני וגבינה אפויים, פאני פארמר קלאסי מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 400°f. 2 לבשל ולנקז מקרוני על פי הוראות החבילה; להפריש.3 בסיר גדול להמיס חמאה.4
מוסיפים קמח מעורבב עם מלח ופלפל, באמצעות מקצף לערבב עד מעורבב היטב.5
יוצקים חלב ושמנת בהדרגה; ערבוב כל הזמן.6 להביא לנקודת רתיחה ומרתיחים 2 דקות (ערבוב כל הזמן).7 להפחית חום ומבשל (ערבוב כל הזמן) 10 דקות.8
מוסיפים צ ' דר מגורר לאט לאט ומבשלים 5 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה.9 לכבות להבה.10
מוסיפים מקרוני לסיר וזורקים למעיל עם רוטב הגבינה.11
להעביר מקרוני לתבנית אפייה בחמאה.12
אופים 20 דקות עד העליון הוא חום זהוב.14 (אתה יכול גם להקפיא את המתכון הזה בשקיות zip-lock לשימוש מאוחר יותר-ברגע שערבבת את המקרוני יחד עם רוטב הגבינה לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני הוספת למקפיא שלך - אני בדרך כלל למשוך אותו החוצה בלילה לפני ולאפשר מקרוני וגבינה להגיע לטמפרטורת החדר; אז אני מוסיף את המקרוני והגבינה לתבנית אפייה חמאה, מפזרים פירורי לחם ולאחר מכן לאפות במשך 20 עד 30 דקות, עד חום זהוב על גבי מבעבע.