קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פאניני וחמין לחג ההודיה בדרום מערב

פאניני וחמין לחג ההודיה בדרום מערב
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל דרום מערב פניני הודיה ומרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1472 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו, לווייתן זנבות טורטייה צ'יפס, poblano צ' ילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פניני חג ההודיה, שאריות פניני חג ההודיה, ו Southwest Chicken Panini (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את הבצל, poblano ושום, ו לטגן במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הקמח ואת שבבי טורטייה הקרקע ומערבבים לעשות רביכה. המשך בישול ערבוב עד רביכה מבושל וריחני; להסיר את המחבת מהחום ולהניח אותו בצד.בינתיים, להוסיף את מרק תירס ועוף לסיר אחר, להביא אותו לרתיחה ולתת לו להתבשל במשך 10 דקות. מצקת קצת מרק תירס בכל פעם לתוך הסיר עם רביכה, קצף במהירות כדי למנוע גושים. להחזיר את הסיר לחום ולהביא את התערובת לרתיחה. זה צריך להיות עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר אותו מ heat.In סיר קטן, לחמם בעדינות את half-and-half.In קבוצות, להעביר את התערובת למעבד מזון מחית עד חלקה (יותר טוב, אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו כדי לרענן את התערובת נכון בסיר).החזר את תערובת התירס לסיר ומערבבים בחצי וחצי המחומם. מתבלים את המרק עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צ אודרצ אודר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מקשטים מנות בודדות עם שבבי טורטייה מפוררים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)