פאניר מטאר הודי (גבינת קוטג'ואפונה) נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, תירס הקרנל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכונים דומים: Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s, matar paneer, איך לעשות mutter paneer, punjabi matar paneer, ו איך לעשות paneer או גבינת קוטג | / paneer תוצרת בית.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.