פאנל עם טפנד זיתים (פריטרים קמח חומוס סיציליאני)
פאנל עם טפנד זיתים (פריטרים קמח חומוס סיציליאני) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 11 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם אנשובי, זיתים kalamatan, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוזמרי פאנל (סיציליאני צ'יפס חומוס), פאנל (כיסוני חומוס ), ו זיתים סיציליאניים וטפנד שקדים מעושן מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לטאטא יחד מים וקמח חומוס עד בשילוב וללא גושים.
להקציף במלח ופלפל. הפעל חום בינוני. מערבבים תערובת עם כף עץ עד שהוא התעבה לאותה עקביות כמו פולנטה, כ 8 דקות. מערבבים עשבי תיבול ולהסיר מחום.
באמצעות מרית, מורחים בצק על תחתית תבנית אפייה. השכבה צריכה להיות בעובי 1/4 אינץ'.
תן לבצק להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, זיתים במקום, שום, צלפים, אנשובי, ומיץ לימון במעבד מזון. דופק עד זיתים קצוצים דק, כעשרה פולסים. בעוד המנוע פועל, מוסיפים את שמן הזית. המשך דופק עד כמעט חלקה, כעשר שניות. סקופ טפנד לתוך קערה להגשה.
מקשטים עם פטרוזיליה. תניח בצד.
כאשר הבצק התקרר, לחתוך אותו למשולשים ארוכים ודקים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מטגנים פאנל בקבוצות, מתהפך פעם אחת. הפנל נעשה כאשר הם כבר התנפחו והפכו זהב, כשתי דקות לכל צד.